Üsküdar Kampüs Geleneksel Mezunlar İftarı

İlim ve Fazilet Vakfı Mezunları ve Mensupları, 22 Nisan 2022 Cuma günü Ramazan bereketini paylaşmak amacıyla Üsküdar kampüsümüzde İftar Yemeğinde bir araya geldi.

Geleneksel olan bu özel gecede Vakfımızın 50. Yılını da Kuranı Kerim tilaveti ve dualarla kutladık.
Vakıf başkanımız Sayın Mahmut EKŞİ, yaptığı konuşmada 50 yıllık Vakıf tarihimizde vatana millete hayırlı çok güzel insanlar yetiştirdiğimizin ve bir araya gelmenin en güzel vesilesi olan bu özel günlerin devam edeceğinin özellikle altını çizdi.

Hatıraların tazelendiği, sevinçlerin gözyaşına dönüştüğü bu özel gecede Mütevelli Heyetimizin yanı sıra Üsküdar İlçe Emniyet Müdürü Sayın Mehmet BAYKARA ve Üsküdar Müftüsü Sayın Esat YAPICI bizleri yalnız bırakmadı.